Je lidkaart meer waard..

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee.  Je online portemonnee kan je raadplegen via mijn.gezinsbond.be.

 

Heb je nog een gezinsspaarkaart en ben je niet zeker of het bedrag op je gezinsspaarkaart al omgezet werd naar je online portemonnee? Controleer het hier. 

 

Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod. 

 

Op www.gezinsbond.be/ledenvoordelen vind je nog meer info.

 


Kortingskaarten openbaar vervoer


De Gezinsbond reikt jaarlijks ongeveer 250.000 kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, die lid zijn, waarmee ze van een korting op het openbaar vervoer van de NMBS (op de individuele tickets) en bij De Lijn (enkel op de lijnkaart%)  kunnen genieten.

Alle kinderen die in jouw gezin geboren werden (ook indien overleden) tellen mee. Kinderen met een handicap van 66 procent tellen dubbel.

Je kan de kortingskaart rechtstreeks aanvragen bij Monique Saes (tel: 0496 696686 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Kinderen jonger dan 12 jaar reizen gratis met een begeleider (tot vier kinderen per begeleider). Meer dan 4 kinderen of niet begeleid: korting van 50 procent. Alleenreizende kinderen jonger dan 12 jaar reizen gratis op vertoon van de Kortingskaart voor grote gezinnen.

Wat heb je voor deze aanvraag nodig?

- formulier gezinssamenstelling, gelegaliseerd door de dienst bevolking van de gemeente: je kan het document hier downloaden of opvragen bij Monique

- voor kinderen van 18 tot 25 jaar: een attest van van de kinderbijslagkas

- €6 administratiekosten